SPRAWOZDANIE Z DZIAxLNO列I

K茛 玆WEGO R荅A哸A

W PARAFII 名. ZYGMUNTA W SΜMCZYNIE STAN NA

DZIE 22.04.2007 R.

W naszej parafii istniej 3 Ko豉 砰wego R騜a鎍a - 2 瞠雟kie i 1 m瘰kie. Nasza Wsp鏊not tworz osoby w wieku 鈔ednim i starsze, w pe軟i sprawne i przykute do 堯磬a chorob czy staro軼i. Wszyscy jeste鄉y 鈍iadomi mocy i si造 Modlitwy R騜a鎍owej, dlatego te poprzez ni chcemy realizowa nasz wsp馧odpowiedzialno嗆 za Ko軼i馧 Powszechny na ca造m 鈍iecie. Nasz codzienn modlitw r騜a鎍ow, obejmujemy sprawy i intencje podsuwane przez Ojca 安. i Ksi篹y Biskup闚, problemy Ko軼io豉 Parafialnego, a tak瞠 ludzi i sytuacji, potrzebuj帷ych modlitewnego wsparcia.

Zdajemy sobie te spraw z konieczno軼i nieustannego pog喚biania w豉snej wiary i duchowo軼i. Czynimy to na naszych comiesi璚znych spotkaniach formacyjnych w ka盥 I niedziel miesi帷a. Po adoracji Naj鈍i皻szego Sakramentu ca豉 Rodzina R騜a鎍owa gromadzi si przed o速arzem pod przewodnictwem ks. Proboszcza Stefana Kotwi雟kiego. W programie ka盥ego spotkania jest konferencja Maryjna, przedstawienie najwa積iejszych spraw z 篡cia Ko軼io豉, podanie intencji modlitewnej na najbli窺zy miesi帷, wsp鏊na modlitwa i wymiana tajemnic r騜a鎍owych. Osoby, kt鏎e z r騜nych powod闚 nie mog uczestniczy we wsp鏊nych spotkaniach jednocz si z ca陰 Wsp鏊not duchowo i poprzez osobisty kontakt z cz這nkami poszczeg鏊nych K馧.

Prosimy Ksi璠za Biskupa o Pasterskie B這gos豉wie雟two na dalsze dni naszego 篡cia i dzia豉nia.

S這mczyn. dnia 22 kwietnia 2007 r.